divendres, 4 de juny de 2010

1a SETMANA DIGITAL A MONTBLANC

Durant la setmana, del dia 5 al dia 8 de juliol s'han preparat diferents tallers sobre diferents temàtiques que poden despertar l'interès dels joves. Aquests tallers es portaran a terme al CTIC Montblanc
Digital (C. Poblet i Teixidó, 10 2a planta – casal d'entitats).

A continuació teniu la programació dels tallers :IPOD– IPHONE – IPAD + ITUNES
Data: 6 de juliol de 10 a 13 hores
Preu:gratuït
Descripció del contingut:
Xerrada
– presentació sobre les configuracions bàsiques dels equips, així com poder treure'ls-hi més profit. També és  presentarà el nou dispositiu d'Apple (iPAD) amb les funcionalitats que ofereix. Finalment, diferents funcionalitats de l'ITUNES.


MAC vs PC
Data: 8 de juliol de 10 a 13 hores
Preu:gratuït
Descripció del contingut:
Coneix les diferències entre els sistemes MAC versus els sistemes PC estàndard. Perquè utilitzar un sistema o un altre, en funció de l'ús que hagi de fer de  l'equip.


VIDEO JOCKEY
Data: 6, 7 i 8 de juliol de 19 a 21
hores (durada taller : 6 hores)
Preu:15€ (amb carnet de soci : 7,5 €)
Descripció del contingut:
Curs d'introducció al món del VideoJockey (mesclador de vídeo en directe). Durant el curs s'explicarà la figura del videojockey en els diferents àmbits, la  utilització tant del software de creació/edició de vídeo com del software de vj i també de diferents aparells (hardware) per realitzar les mescles. L'últim dia del curs cada alumne tindrà l'ocasió de dur a terme una petita sessió de vj per posar en pràctica els  coneixements adquirits durant el curs.


DISSENY GRÀFIC. COM FER UN LOGO
Data: 5, i 7 de juliol de 12 a 14
hores (durada taller : 4 hores)
Preu:10€ (amb carnet de soci : 5 €)
Descripció del contingut:
Tens coneixements de disseny gràfic, però no t'atreveixes a fer un logo? Vine en aquest taller i t'ensenyarem com dissenyar un logo des de 0.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Powered by Blogger