ZONES

En aquesta primera edició de la MONTBLANC PARTY s'han creat diferents zones :

Zona LAN
Espai amb capacitat per aproximadament a 100 persones amb una connexió a Internet de 100 Mbps. Aquest espai estarà restringit a les persones que s'inscriguin a la LAN. Els campionats de jocs de PC que s'organitzaran són: CIOUTER STRIKE 1.6 – WARCRAFT 3 – TRACKMANIA NATIONS FOREVER.

Annex a la zona LAN, es disposarà d'espais d'accés lliure per gaudir de les zones d'oci al mateix recinte:

Zona consoles
Espai destinat a les consoles actuals (PlayStation 3, XBOX 360, WII, PSP, ...). També hi haurà un espai per el joc Dance Dance Revolution (DDR) i el Guitar Hero.

Zona retro
Espai destinat als no tant joves, amb les primeres consoles que van aparèixer als anys 80 i 90 (Sega megadrive, spectrum, h21-TRQ, supernintendo...)

Zona mac
Ordinadors Apple a la disposició dels assistents per a acostar el món Mac als usuaris de Window organitzat per macacademia.

Zona clics
Vist l'èxit de Clickania, en aquesta zona es disposaran d'equips informàtics amb jocs de PC de Playmobil instal·lats, destinats al més petits.

Filmoteca
A la torre de la muralla, seu de l'Associació Juvenil Barjaula, es projectaran durant la LAN pel·lícules de culte relacionades amb el món de les tecnologies.

Campionat llançament de mòbils
Per primer cop a Montblanc, s'organitzarà un campionat de llançament de mòbil. Aquest acte està obert a tot el públic en general. L'objectiu és que els i les participants del concurs, reciclin aquells mòbils vells que tenen a casa i els puguin “aprofitar de nou”.
Aquestes zones no són definitives, l’organització es reserva el dret de canviar-los en qualsevol moment.
 
Powered by Blogger